سوپ قارچ و جعفری

❇️ مواد لازم برای یک نفر:

????قارچ                     500 گرم
????آب                       8 فنجان
????پیاز درشت             1 عدد
????نمک و فلفل            به مقدار لازم
????آب مرغ                  2 فنجان
????زرده تخم مرغ          1 عدد
????جعفری خرد شده     2 قاشق غذا خوری
????آرد سیب زمینی       1 قاشق غذا خوری
????روغن مایع               1 قاشق غذا خوری
????شیر                      1 فنجان
????سیب زمینی متوسط 3 عدد
????خامه                     1 فنجان

✴️طرز تهیه:

✅پیاز را خرد کرده در روغن سرخ می کنیم، بعد قطعات قارچ را به آن افزوده، آب مرغ و نمک را هم در آن می ریزیم. سیب زمینی ها را به شکل مکعب کوچک خرد کرده به مواد اضافه می کنیم. روی حرارت ملایم بپزد. بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته شدند، آرد سیب زمینی را در شیر حل کرده و به سوپ اضافه می کنیم. بهم می زنیم بعد از یک جوش کامل زرده تخم مرغ را هم می زنیم حین زدن کمی آب جوش در آن ریخته و به سوپ می افزاییم، خامه و جعفری را هم اضافه کرده و بعد از 10 دقیقه سرو میکنیم.