کوکو قارچ و اسفناج (املت قارچ و اسفناج)

✴️طرز تهیه
یک پیاز کوچک را نصف کنید و به قطعات نازک تقسیم کنید.
قارچ ها را چهار قسمت تقسیم کنید تا به اندازه یک فنجان سر پر شود.
اسفناج ها را خرد کنید.
دو قاشق سوپخوری کره را در تابه بریزید و حرارت دهید تا آب شود.
پیاز را در تابه بریزید، تفت دهید و به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
بعد از 5 تا 8 دقیقه تفت دادن، قارچ را به آن اضافه کنید.
در حالی که قارچ و پیاز به آرامی در حال تفت داده شدن هستند، 6 عدد تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با نمک و فلفل مخلوط کنید و هم بزنید تا یک دست شود.
دو فنجان اسفناج را به محتویات تابه اضافه کنید و بگذارید تا زمانی بپزد که بتوانید بافت اسفناج را تا حدی ببینید. میتوانید باز هم کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
مایع تخم مرغ را به بقیه محتویات تابه اضافه کنید و بعد دو قاشق سوپخوری پنیر موزارلا به آن اضافه کنید.
در تابه را بگذارید و اجازه دهید غذا به مدت 8 تا 10 روی حرارت ملایم بپزد.
در صورت تمایل میتوانید از فلفل سیاه خرد شده یا فلفل قرمز تند به همراه برگ های تازه ریحان برای خوشمزه تر شدن غذا استفاده کنید.