تارت قارچ مخلوط

❇️ مواد لازم

خمیر شیرینی پزی کره ای     2 ورق
تخم مرغ هم زده                  1 عدد
روغن زیتون                         1 قاشق سوپخوری
کره                                   20 گرم
موسیر
سیر                                   یک حبه
قارچ دکمه ای                       200 گرم،  4 تکه شده
آویشن                                1 قاشق سوپخوری
فتا                                      50 گرمخرد شده

✴️ طرز تهیه
فر را از قبل بین 180 تا 200 درجه سانتیگراد گرم میکنیم. کف سینی فر یک ورق میندازیم و ورق های خمیر را کف سینی پهن میکنیم. کمی خمیر را به سطح فشار دهید تا بچسبد. با یک چاقو در حدود یک و نیم سانتی متر از کناره خمیر را ببرید. در مرکز خمیر با چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید. روی خمیر را با برس تخم مرغ بمالید و بگذارید تا در فر به مدت 10 دقیه بپزد، طلایی شود و پف کند.
در حالی که خمیر در حال پختن است روغن و کره را در ظرفی دیگر روی حرارت ملایم قرار دهید. موسیر و سیر را به آن اضافه کنید. بعد از 2 دقیقه قارچ و آویشن را به این مخلوط اضافه کنید. نمک و فلفل فراموش نشود. بعد از 6 تا 8 دقیقه که قارچ ها کمی پخت و آب آن بخار شد میتوانید مخلوط را از روی حرارت بردارید.
مخلوط را روی خمیر بریزید و با قاشق به آرامی پخش کنید. بعد فتا را روی آن بریزید. دوباره سینی را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از اینکه سطح غذا طلایی شد آن را از فر بیرون بیاورید و بعد از 2 دقیقه روی سطح آن آویشن بپاشید و غذا را با سالاد میل نمایید.